Takaisin projekteihin

Bil Spel

Kuten sivuiltamme voi todeta, tietyt asiat aiheuttavat muutamissa säätäjissä suunnatonta pällin leviämistä. Koska loogisin askel ei lain puitteissa onnistu, on tähän asti täytynyt tyytyä jauhamaan kanssakulkijoita tomuksi vain oman mielikuvituksen syövereissä. Kuvia pelistä (7.8 kB)

Mutta ei enää! Kiitos mobiilin tietotekniikan, jo pääsee säätäjä ratin taakse virtuaalisella esteradalla, jossa tarkoituksena on väistellä kiviä, kantoja ja pusikoita sekä jättää väistelemättä koiria ja polkupyöräilijöitä. Mainiota ajanvietettä vaikka koko (kieroon kasvaneelle) perheelle!

Lataa sinäkin tästä älypuhelimeesi Bil Spel v1.05 (15 kB). Peli, jossa ruotsalaisvalmisteisella jämäkällä ajopelillä (farmarimallin Volvo 740) karppuutetaan pitkin lääniä hullun kiilto silmissä. Auton alkuperämaan mukaisesti kaikki pelin tekstit ovat ruotsiksi...

Bil Spel toimii Series 60-puhelimissa, joita tätä kirjoittaessa ovat ainakin Nokian mallit (aikajärjestyksessä) 7650, 3650, N-Gage, 3600, 6600, 3660, 3620, 6620, 7610, N-Gage QD™, 6630 sekä 6260. Mahdollisesti peli pyörii lisäksi muiden valmistajien puhelimissa, kuten Sendo X, Siemens SX-1 ja Panasonic X700. Näitä ei ole testattu. Java-versiota pelistä ei ole suunnitteilla. Kuvia pelistä (7.3 kB)

Pisteytys:

Kuvia pelistä (8.0 kB)

Autoa voi ohjata vasemmalle tai oikealle joko ohjaussauvalla/-levyllä tai numeronäppäimillä 1, 4, 7 (vasen) ja 3, 6, 9 (oikea). Uusi peli alkaa joko ohjaussauvaa/-levyä painamalla tai menusta, joka aukeaa vasemmasta komentonapista. Oikea komentonappi sulkee pelin. Bil Spel sisältää paussitoiminnon, joka menee automaattisesti päälle jos esim. puhelin soi. Paussin saa manuaalisesti päälle ja pois vasemman komentonapin menusta. Punaisesta luurinapista peli menee taustalle ja pysähtyy. Peliä voi tästä jatkaa käynnistämällä sen uudelleen.

Allekirjoittaneen ennätys on tätä kirjoittaessa 921 pistettä, matkaa noin 1100 metriä. Ennätys pelattiin työpaikan oikeanpuolimmaisessa looshissa.

(Pelissä on viisi piilotettua ominaisuutta, jotka voi aktivoida kirjoittamalla numeronäppäimistöllä pelin aikana valittuja ruotsin kielen sanoja tai lyhenteitä. Koodien onginta jätettäköön täten pelaajan huoleksi.)

Nuorison selkärankaa heikensi säätäjä Jussi

Takaisin projekteihin Säätäjien kotisivulle


Päivitetty 18.8.2004 © Jäykät Säätäjät ry 2004