Takaisin projekteihin


Napakelkkamopo

Yllättävä tarmonpuuska valtasi Säätäjät Upin, Jukan ja VPV:n ja Hessulta kebabilla vaihdettu Solifer SM runko-aihio ja Upin omasta Solikastaan depulttaama pata kohtasivat onnellisen avioliiton merkeissä. Yllättävintä hommassa oli se että pari vuotta kellarissa lojunut kone heräsi laakista käyntiin. Vanhaan kunnon Tomokseen voi näköjään edelleen luottaa.

Solikka(66kB) (Ilman stimulantteja ei tämäkään laite syntynyt...) Pata(66kB)

Pari iltaa ja sata metriä MIG-lankaa ja lopputulos näyttää tältä:

Pukki(39kB) Laakeri(39kB)

Ja maalauksen jälkeen olikin vuorossa KOEAJO! Alussa oli neitseellinen hanki...

Maisema(64kB)

...sitten tuli lauma Säätäjiä:

Säätäjät(69kB)

Keskilaakeri vedettiin liinoilla kiinni. Homma meinasi ruveta ahistamaan, sillä jääkaira oli hieman kesäterässä ja lisäksi ensimmäinen kairaus osui järven mutapohjaan. Toinen yritys onnistui.

Tappi(62kB)

Systeemi kasaan...

Mopedi(77kB)

...ja eikun menoksi!

Upi(111kB)

Kärsivä ilme kertoo kaiken, sairaan siistiä hommaa!

Jukka tuskissaan(107kB)

G-vitamiinia... (400kB)

Lopputulokseen voitiin olla tyytyväisiä vaikkakin pieni nopeuden lisäys ei olisi ollut pahitteeksi. Härvelillä pystyi ajamaan täysillä pari minuuttia ennenkuin voimat loppuivat. Noin 2G kiihtyvyys tuntuu vielä varsin kohtuulliselta, mutta sillä ei erotella tosimiehiä pikkupojista, joten jäämme odottamaan seuraavaa siirtoa, napakelkka-Escortti??? Muuten laite oli varsin mielenkiintoinen ja sillä oli mukava tutustua ihmisen elimistön reaktioihin kiihtyvässä pyörimisliikkeessä. Hidastettaessa tuli pakottava tarve kaatua sisäkurvin puolelle ja jos erehtyi katsomaan keskilaakeria kovassa vauhdissa meinasi tulla lähtö satulasta tangentin suuntaan. Ei mikään ihme jos lentäjät välillä sekoavat.

[Video (2.8MB)] Toimii QuickTime Playerilla.

Pällin kavennukseen perehtyi säätäjä VPV

Alkuun Takaisin projekteihin Säätäjien kotisivulle


Päivitetty 28.11.2001 © Jäykät Säätäjät ry 1999-2001